Acasa / Case de pariuri online / Sportbet – o agentie foarte sigura si serioasa

Sportbet – o agentie foarte sigura si serioasa

SportbetSportbet este o casa de pariuri fondata in Costa Rica in anul 1997, care ofera servicii online precum: fotbal, curse de cai, casino si poker pentru o multime de clienti din intreaga lume. Sportbet are un site frumos cu o interfata simpla, care este foarte usor de navigat si de folosit. Plasarea pariurilor reprezinta un proces care un va poate pune probleme.

Trebuie sa stiti ca Sportbet este o casa de pariuri online cunoscuta pentru bonusurile fantastice pe care le ofera clientilor sai. Inregistrati-va acum si o sa aveti posibilitatea sa primiti:

•    50% bonus pentru prima depunere efectuata cu Moneybookers, Cash Transfer, Bank Check, Bank Wire, Person to Person;
•    50% match bonus pentru prima depunere cu VISA, Master card, American Express, JCB si Diners Club cards;
•    10% bonus pentru prima depunere cu Neteller sau ewalletXpress ;
•    20% bonus pentru prima depunere cu Person to Person, Cash Transfer, Moneybookers, Bank Wire si Bank Check;
•    15% pentru toate depunerile cu Neteller si ewalletXpress.

Dupa cum vedeti, Sportbet ofera o multime de bonusuri pentru clientii care isi deschid un cont si efectueaza o prima depunere. La Sportbet puteti plasa pariuri pe o multime de evenimente sportive din: fotbal American, baschet, box, cricket, ciclism, golf, curse de cai, hochei, rugby, tenis si multe altele. Cotele oferite de Sportbet sunt destul de bun si pot fi comparate cu cele ale caselor de pariuri de top.

Sportbet accepta urmatoarele metode de plata: Visa, Mastercard, Mooneybookers, Neteller, Person to person, Cash Transfer, Bank Check, Bank Wire, eWalletXpress, American Express, JCB si Diners Club. Suma minima pe care o puteti depune este de 50$. Serviciul de relatii cu clientii este disponibil 24/7 prin email, telefon sau live chat.

In timp, Sportbet a dovedit ca este o casa de pariuri online serioasa si sigura, care merita sa fie numita una dintre cele mai bune din lume. Alegeti Sportbet daca vreti sa primiti bonusuri uriase!

MAI BUNA DECAT SPORTBET ESTE ACEASTA AGENTIE!

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *